top of page

Over Esmee de Cort

Ik ging van energieloos en ongelukkig naar een levensstijl gevuld met voldoening en meer persoonlijke vrijheid. Ik ging opzoek naar een fysieke en mentale boost.

De afgelopen jaren bestonden uit experimenten met ochtendrituelen, gezonde maaltijden, koude douches, ijsbaden, yoga en meditatiesessies. Daarnaast heb ik de oersterkcoach opleiding afgerond.

Voeding vormt een groot deel van je gezondheid, maar niet alles. Er kunnen wel grote resultaten behaald worden als er meerdere leefstijl elementen worden meegenomen. Denk hierbij aan bioritme, slaap, omgeving en stressfactoren.

Het leuke aan optimaliseren is; je bent nooit klaar. Daar kan ik dus hele dagen mee vullen, maar tegelijkertijd verbaast me altijd weer hoe weinig mensen dit weten, kleine inzichten die grote verschillen maken, daarom groeide de laatste tijd ook mijn passie om deze kennis met anderen te delen.

 

Je gezondheid beïnvloed je namelijk altijd, en het gebrek eraan zorgt ervoor dat je jouw korte tijd hier op aarde niet de persoon kunt zijn die je wilt zijn, en dus niet voluit kunt leven. 

Nu vraag ik me vaak af; waarom weten mensen dit niet?!

bottom of page