top of page
Gesneden Avocado

Gezondheidscheck €15,-

Wil je alleen wat handvaten waar je zelf mee aan de slag kunt? Kies dan voor de energiecheck. Je vult een uitgebreide vragenlijst in om zo inzicht te krijgen in waar je nu staat. Vervolgens gaan we deze 1-op-1 bespreken en kijken we samen waar de meeste winst te behalen valt.

Concreet

We weten dat het niet genoeg is om simpelweg te weten hoe het met je gezondheid gesteld is - je wilt ook weten wat je kunt doen om deze te verbeteren. We bespreken de resultaten van jouw gezondheidscheck samen met jou, en zorgen ervoor dat je begrijpt wat de dingen zijn die je kunt doen om te werken aan een betere gezondheid. 

Persoonlijk

Bij onze gezondheidscheck staan jouw persoonlijke omstandigheden en behoeften centraal. We begrijpen dat iedereen verschillend is en daarom geven we jou persoonlijk advies op maat. Door te kijken naar jouw specifieke situatie en lifestyle, kunnen we jou helpen om doelen te stellen en deze te behalen op een manier die past bij jouw leven en jouw situatie.

Allesomvattend

De gezondheidscheck omvat niet alleen een overzicht van jouw huidige fysieke gezondheid, maar richt zich ook op eventuele onderliggende factoren die mogelijk bijdragen aan jouw huidige gezondheidsniveau. Op basis van deze allesomvattende analyse geven we je persoonlijke adviezen, om jouw gezondheid te verbeteren.

Zet de eerste stap naar een gezonder leven

bottom of page